Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Φτιάξε ένα spa στο μπάνιο σου!

 
 Ποια γυναίκα δεν θα ήθελε να περάσει μία ελεύθερη μέρα της σε ένα spa; Οι ρυθμοί της καθημερινότητας όμως και το άγχος της ρουτίνας είναι τόσο έντονοι που δεν μας επιτρέπουν να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε στιγμές με τον εαυτό μας.
Μετά από μια κουραστική μέρα, πάντα έχεις ανάγκη ένα από χαλάρωση, γι’αυτό και εμείς σου προτείνουμε να μεταφέρεις το spa στο σπίτι σου και να απολαύσεις στιγμές ηρεμίας και αναζωογόνησης.
Βάλτε μουσική spa με ήχους της φύσης και ανάψτε κεριά με αιθέρια έλαια. Γεμίζουν το χώρο σας με αρωματικές νότες και χαρίζουν ατμόσφαιρα ηρεμίας στο μπάνιο.
Κλείστε την πόρτα του μπάνιου και γεμίστε την μπανιέρα με ζεστό νερό ή ανοίξτε λίγο το ντους. Ο ατμός που θα δημιουργηθεί, εκτός του ότι χαλαρώνει ταυτόχρονα προετοιμάζει την επιδερμίδα σας για μια σειρά από περιποιήσεις.
Διαλύστε μέσα μπάλες οξυγόνου, άλατα, αιθέρια έλαια ή το αγαπημένο σας αφρόλουτρο.
Απλώστε στα μαλλιά σας με καλή δόση μάσκας μαλλιών και καλύψτε τα με μια πετσέτα. Παράλληλα, τοποθετήστε μια μάσκα ενυδάτωσης στο πρόσωπό σας και 2 φέτες αγγουριού για τα μάτια σας.
Χρησιμοποιήστε το φυσικό σφουγγάρι απολέπισης για όλο το σώμα, απολαύστε τη μουσική, αδειάστε το μυαλό σας και θα βιώσετε την απόλυτη χαλάρωση!
- Μην ξεχνάτε: Κλείστε το κινητό σας ή βάλτε το αθόρυβο σε άλλο δωμάτιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου