Τρίτη, 18 Αυγούστου 2015

Υδροθεραπεία SPA, αγχολυτικό σε υγρή μορφή!


Υδροθεραπεία, μετά από εκτενείς μελέτες, ανακαλύφθηκε ένα ισχυρότατο αγχολυτικό, κατάλληλο για όλες τις ηλικίες.

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, μέχρι το 2020 η πρώτη πεντάδα των ασθενειών θα έχουν όλες ως βασικό παράγοντα …το στρες! Ναι καλά διαβάσατε, το στρες είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που διατρέχουμε στη σύγχρονη εποχή. Τι σχέση έχει όμως η
Υδροθεραπεία με την ανακούφιση από το στρες;
Πρέπει να παραδεχτούμε (κι εσείς μαζί μας) πως, εξαιτίας της καθημερινότητας μας και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε όλοι μας, τις περισσότερες φορές είναι αδύνατο να χαλαρώσουμε πραγματικά. Η τηλεόραση μας δε βγαίνει από τη πρίζα, τα τηλέφωνα δε μένουν κλειστά και διαφυλάσσουμε τη σύνδεση μας στο internet με νύχια και με δόντια. Αν σε αυτά προσθέσουμε τους εξωτερικούς παράγοντες και τα καθημερινά άγχη έχουμε την τέλεια συνταγή για να αποκτήσουμε στρες. Εδώ όμως έρχεται η Υδροθεραπεία και τα μοναδικά οφέλη της, να μας τυλίξουν στη ζεστή αγκαλιά τους και για λίγη ώρα να μας απομονώσουν από την καθημερινότητα.
Ο πλέον αποτελεσματικός τρόπος Υδροθεραπείας γίνεται μέσα στα υπερσύχρονα σπα ή αλλιώς στα hot tubs. Η εξελιγμένη λειτουργία τους βασίζεται στη δημιουργία ζεστού νερού, ενώ παράλληλα εκτοξεύεται νερό και αέρας σε όλο μας το σώμα. Κάτω από αυτές τις ιδανικές συνθήκες, μπορούμε να καλυτερεύσουμε την κυκλοφορία του αίματος και να απελευθερώσουμε βλαβερές τοξίνες. Μπορούμε ακόμα να χρησιμοποιήσουμε την Υδροθεραπεία για να αυξήσουμε την ευλυγισία του σώματος μας, να απαλλαγούμε από μυοσκελετικούς πόνους, ή/και να τη συνδυάσουμε με ένα πρόγραμμα άσκησης μαζί με υγιεινή διατροφή.
Μέσα όμως σε αυτήν την φρενίτιδα που ζούμε όλοι μας με την κρίση, το πιο σημαντικό όλων είναι το γεγονός ότι η Υδροθεραπεία μέσα σε ένα σπα, μας προσφέρει τα πλέον απαραίτητα ψυχολογικά οφέλη.
Η εμπειρία spa απαιτεί λίγο χρόνο σε έναν ήσυχο χώρο του σπιτιού ή του κήπου. Η ώρα που περνά κανείς στο spa, είναι η μόνη ώρα της ημέρας που έχει αποσυνδεθεί από την τεχνολογία, τα mail και τις καθημερινές απαιτήσεις που τρέχουν. Σιγά σιγά αποκαλύπτεται γιατί το spa μπορεί να αντικαταστήσει με τον πλέον απολαυστικό τρόπο κάθε αγχολυτικό: γιατί και μόνον η κίνηση κτήσης ενός spa είναι ένα συνειδητό βήμα προς την καλυτέρευση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής μας. Επίσης ολοφάνερο είναι πως, πέρα από της πολυτέλειας, η απόκτηση ενός Ideales Spa, με τις υπερσύγχρονες προδιαγραφές του και τα αποδεδειγμένα οφέλη του, αποτελεί μια εγγυημένη επένδυση για μια καλύτερη ζωή.
Η ομάδα Ideales είναι εδώ για να λύσει κάθε απορία σας, να σας ενημερώσει όλα τα οφέλη τους ή ακόμη και να σας προσφέρει ένα Test Dive…
Μήπως ήρθε η ώρα να βάλετε το spa στη ζωή σας; …κάνει καλό!